Om ThankYou

ThankYou by Childhood erbjuder enkla, meningsfulla sätt att dela din tacksamhet för personer som betytt mycket i din barndom.

ThankYou by Childhood är World Childhood Foundations nya globala initiativ, som vill uppmärksamma vikten av en trygg och kärleksfull barndom. Vi vet hur viktigt det är för vår barndom att det finns närvarande kärleksfulla vuxna. Och att alla kan göra något för ett barn.

Genom ThankYou vill vi på olika sätt lyfta upp och synliggöra detta. Vi vill genom ThankYou ge alla en möjlighet att tacka de som betytt mycket för oss. Och på så sätt inspirera och engagera fler till att göra skillnad för att barn ska få vara barn.

www.thankyou.org

Vår internationella kampanjsajt www.thankyou.org erbjuder möjligheten att skicka en valfri låt från Spotify med en personlig hälsning till någon betydelsefull person via e-post eller sociala medier samt dela denna med fler. Denna tjänst är helt kostnadsfri och vi vill med detta uppmärksamma de som betytt mycket för vår barndom och gjort oss till dem vi är idag. Samt på så sätt inspirera fler vuxna att finnas där för ett barn. Vem vill du tacka?

Följ ThankYou på Facebook

Nu finns ThankYou även på Facebook. Följ våra sätt att dela din tacksamhet och säga ThankYou. Tillsammans kan vi göra mer!
www.facebook.com/thankyoubychildhood.Sverige

Kontakta oss så berättar vi mer!

Om ni vill ni ha mer information kring hur ert företag kan vara del av ThankYou är ni välkomna att kontakta oss!

malin_forsberg

Malin Duintjer
Insamlingsansvarig

malin.duintjer@childhood.org
+46 (0)70 299 3419